Sider

lørdag den 28. januar 2012

For sjov stævne

I dag har Shuma og Zenta været til  for sjov konkurrence, som DcH Harlev havde arrangeret. Da der ikke var ret mange tilmeldte fik vi i DcH Tranbjerg tilbudt. Jeg tænkte at det ville være en super mulighed til at teste hvordan Zenta ville tage det. Ridehallen var lille og vi stod/sad lidt tæt i den ene ende. Zentas to spring løb var super fine, dog var hun en smule trykket ved starten, men når vi først kom i gang var hun super god.
Hendes første agility løb var super flot, og der var ikke meget at sætte fingere på, kun den ene værring, som hun fik på et spring. Hun vandt dette løb og var den eneste der kommer igennem banen, selvom man havde to forsøg! Det andet løb valgt hun at sætte en pote på A-brættet, så også her blev hun disket.

Shumas første spring løb trak den ene tunnel lidt for meget, så hun blev disket. Andet løb var hun fejlfri og vandt løbet. Hendes agility løb var begge fejlfri og hun vandt dem begge. Hun var så dygtig og vores løb var så rolige og flotte, hvilket jeg fik rosende ord omkring bagefter. Hun pustede overhovedet ikke efter løbene og hun virkede som gode "gamle" Shuma.
Ihh hvor glæder jeg mig til Vilhelmsborg, som bliver vores næste stævne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar