Sider

søndag den 17. februar 2013

Nyt foder til de sultne hundemaver.

For en måned siden begyndte hundene på deres nye foder fra Essential foods.
Jeg havde mange tanker omkring skiftet, da Shuma har fået skånekost fra Hill's i lang, lang tid. Hendes mave er simpelthen så sart, så jeg var spændt på om hun ville kunne klare det i hendes mave. Jeg synes dog at foderet tiltalte mig så meget (kornfrit + højt indhold af kød og grønsager), at jeg ville give det en prøve. Efter super vejledning, bestilte jeg Estate, Puppy LB og Older hjem til hundene.

Første indtryk af sækken var, at den er utrolig flot. Jeg skyndte mig at åbne posen og op kom den skønneste duft. Havde jeg ikke vidst at det var hundefoder, kunne jeg godt have taget en skål med mælk på ;) 

Jeg gik ligeså stille over på det nye foder og rendte rundt efter hundene med lommelygte, når det var mørkt, for at tjekke at efterladenskaberne var som de skulle. Der har ikke været det mindste tegn på tynd mave eller noget i den stil. Hundene flyver i skålene når de bliver fodret og der bliver ikke efterladt den mindste krumme. Der kommer også mindre ud i den anden, end hvad jeg har været vant til, så det er jo bare skønt. Shumas mave har klaret det hele super godt og Ashlyn er holdt op med at prutte! Jeg er simpelthen så glad for foderet og for det ikke skal være løgn, så er Blackie blevet en lille hundehvalp igen. Hun har energi som en unghund og opfører sig også sådan igen. 
Jeg kan varmt anbefale Essential foods' foder og deres fantastiske kundeservice. Læs mere om Essential foods her