Sider

torsdag den 15. november 2012

Udstilling, klubmesterskab og svømning!

Jeg lovede at komme med et indlæg omkring Ashlyns udstilling i Herning d. 3 nov. Det gik som sådan udemærket. Dommer sagde ikke nogen overraskende omkring hendes bygning, eller mangel på samme ;o) Det er ikke sådan når man lige er blevet 8 måneder og har krøllet pels og lang ranglet krop + ben. Hun tog hele turen, så super flot, og da vi var kommet ud af ringen, lagde hun sig pænt til at sove midt i al larmen.
Da vi var færdige i Herning og havde købt det halve af standene, kørte vi  hjem igen. Jeg nåede at være hjemme en times tid, inden jeg tog afsted til klubfest. Agility delen ved klubmesterskabet, var blevet delt i to, og Shuma havde af gode grunde kun deltaget i den ene del(onsdag) da anden del blev holdt da vi var i Herning. Shuma klarede sig godt ved den første del, ja hun vandt den faktisk, og sammenlagt endte hun med at blive nr. 3, ud af 7. Super flot klaret af min lille gråmus <3 Jeg var også så heldig at få æres pokalen i agility med hjem, så det endte med at blive en rigtig god hundedag.

Hundene er begyndt at svømme fast ved www.luksushunden.dk. Shuma svømmer 3 gange om ugen og Ashlyn og Blackie, har hver 1 gang om ugen. De nyder det helt vildt, se selv!