Sider

tirsdag den 12. juni 2012

Når man kører med 210 km/t

Når man ikke at opdatere sin blog, som man burde!

Det er sket lidt siden sidst. Shuma er blevet steriliseret. Jeg så ingen grund til at jeg skal gå og holde øje med løbetider og være bange for livmoderbetændelse e.lign. når jeg nu ikke vil avle på hende. Ud røg skidtet og alt gik som det skulle under operationen. Shuma var hurtig klar igen, og såret/aret er lille, fint og helet.

I lørdags var vi i Harlev til stævne og hundene havde det sjovt! Shuma var en stjerne og havde nogle rigtig flotte løb. Jeg blev helt høj! Hun var fejlfri i sp åben og blev nr. 2. Blackie havde en rigtig fest. Hun var ikke fejlfri i noget som helst, men hun hyggede sig, og jeg kunne ikke lade være med at smile af hende. 

I søndags var vi til lokal konkurrence i Viby. Jeg skal løbe med 3 hunde og samtidigt dømme sammen med en anden. Pyh jeg var godt brugt, da jeg blev kaldt til præmieoverraskelse hele 4 gange ud af 6 løb. Zenta vandt begynder spring og agility, Blackie vandt spring senior og Shuma vandt agility øvet. Sådan nogle seje hunde, skal man lede længe efter!

Det går rigtig godt med Ashlyn. Hun tager det hele i stiv pote og elsker at løbe stærkt. Hun fanger tingene rigtig hurtigt og er så godt som renlig. Det kan vidst tælles på en enkelt hånd, de gange hun har lavet noget indenfor i den sidste månedestid. Shuma og Blackie er endelig ved at sige lidt fra overfor hende, men jeg render stadig rundt og er den onde mor, der sætter dumme grænser, hvis man spørger Ashlyn ;o) Ashlyn vandt hvalpeholdets afslutning, som bestod af en rally lignende bane og hun gjorde det så flot. Hun er så skøn at arbejde med.

Hun har også været ude og kigge på får, med lang line på. Hun var så sej og jeg så snot dum, at Åsa overtog linen og så fik jeg kameraet. Ikke at jeg var meget bedre til at styre kameraet!

På fredag kører vi over til Erik Holmegaard, hvor både Shuma og Ashlyn skal ud og kigge på nogle uldtotter. Jeg glæder mig rigtig meget!