Sider

mandag den 9. april 2012

Ashlyn knap 6 uger

I torsdags var jeg på kursus med Shuma og det var super godt! Da kurset var færdigt, mødtes jeg med Tommy i Skanderborg, hvor han fik Shuma med hjem, og jeg forsatte til Fyn. Jeg overnattede ved Åsa og fredag morgen kørte vi mod Tyskland. Vi var fremme om aftenen efter den lange køretur, og havde egentlig ikke planer om at skulle mere den dag, men da Anette spurgte om vi kom forbi, kunne vi jo ikke sige nej :-D

Da vi kom tilbage til vores hotel var vi begge meget trætte og jeg hoppede hurtigt ned under dynen. Åsa havde fået den side som knagede og den mindste dyne. Det troede hun i hvert fald, indtil at hun opdagede at den bare var foldet. Hold op hvor vi grinede. Lørdagen gik sammen med hvalpene og familien Weidemann. Det var super hyggeligt og Anette har gjort et super stykke arbejde med hvalpene. Det var rigtig dejligt endelig at se hende og opleve hende live. Hun er bare alt hvad jeg har kunne drømme om.

Der skal lyde en KÆMPE tak til Åsa, for at gide at tage med på denne tur og igen om 2 uger, hvis alt går vel. Alle billederne er også taget af hende, da jeg havde travlt med at nusse alle hvalpene ;o)