Sider

torsdag den 6. oktober 2011

Klubmesterskabet i DKK Viby

Så har hundene og jeg været til klubmesterskab i DKK Viby. 
Blackie skulle starte med at løbe agility senior. Det gik super godt og var fejlfrit.
Så var det Shuma der skulle løbe agility øvet og jeg brugte rigtig lang tid på hendes felter og det resulterede i en roligt og fejlfrit løb! Så skulle Blackie løbe spring senior og også her var hun fejlfri. Jeg fik lov at starte udenfor konkurrence med Zenta, for at hun kunne vænne sig til stævne miljøet og hun var bare så sej! Hvis jeg havde støttet hende lidt bedre, havde hun også løbet fejlfrit. Hun overraskede mig så meget og spurtede bare derude af. Så skulle Shuma løbe dagens sidste løb, som var spring øvet og hun rev desværre en pind, men havde en super flot løb. Er så stolt af mine seje hunde. Især Blackie gjorde det rigtig godt! Hun løb agility banen på 21,97 sek og spring banen på 16,48 sek, hvilket var de hurtigste tider i alle størrelser. Super seje labrador.
Jeg blev kaldt op til præmieoverrakkelse hele 5 gange. Blackie skulle have erindrings gave og pokal for at være Klubmester 2010. Så fordi hun vandt agility senior, og så spring senior. Shuma skulle op fordi hun blev nr. 2 i agility øvet og så skulle jeg op igen, for Blackie blev Årets Senior-stor 2011. Jeg er så stolt af de seje vovser, som jeg er så heldig at have.
Jeg har også været heldig at få mig en sponsor aftale med Lotte fra www.bot-shop.dk som sælger Back on Track med prisgaranti og fri fragt. Der ud over har jeg været heldig at vinde en fotomappe med billeder af hundene, som er blevet lavet ved en prof. fotograf. Den skulle jeg gerne få i næste uge og jeg glæder mig helt vildt til at jeg får den, for hold nu op, hvor tog hun nogle gode billeder af hundene. Bla. har hun taget de to billeder som jeg har købt, og vil bruge til reklame af mine super sponsorer, som gør at mine hunde har mulighed til at yde deres bedste! Tak til både Thorkild og Lotte.

Weekenden står på grund/hvalpe instruktør uddannelsen ved DKK og jeg glæder mig meget til at lære en masse nyt.