Sider

torsdag den 15. september 2011

D. 15 Januar 2011

Det er i dag præcis 8 måneder siden at der skete noget fantastisk i mit liv. Jeg sad og surfede rundt på nettet og tjekkede de forskellige blogs, som jeg følger. Pludselige fik jeg sommerfugle i maven, og skyndte mig at kalde på kæresten, for at høre om han, hvad han ville lige til en Border Collie mere! Det var Åsa Eriksson's blog jeg havde ramt! Cash som jeg havde fulgt siden hun var en lille hvalp og altid beundret, skulle parres og have hvalpe. Jeg skyndte mig at skrive til Åsa og jeg var så heldig at hun gerne ville sælge mig en hvalp. Jeg er så lykkelig. Jeg havde egentlig aldrig troet at Cash skulle have et kuld, så derfor var det en drøm der gik i opfyldelse, da Åsa besluttede sig for at det skulle hun og at jeg skal have en af dem, hvis der selvfølgelig kommer nogen. Jeg synes Cash har en utrolig arbejdsglæde og samtidigt er hun den skønneste og roligste nussehund, med en fantastisk tænd og sluk knap, ligesom min egen Shuma.
Jeg glæder mig utrolig meget og jeg har allerede købt ind til den kommende prinsesse og der når sikkert at komme en masse mere til inden!
Så forhåbentlig en gang i starten af det nye år, flytter der en Cash/Theo hvalp ind hos os. Jeg venter bare på at  der tikker en sms ind, med at hun er kommet i løbetid, men der går nok lidt endnu.

Hvis du kunne være interesseret i en hvalp fra dette kuld så klik her !

Ellers har der været kaos herhjemme siden søndag. Jeg vågnede natten til mandag og kunne lugte at der var noget i soveværelset som ikke skulle være der! Shuma havde haft tynd mave og have skidt ud over hele gulvet og i hendes bur. AD! Nå mig op og tørre op og så afsted til dyrlægen da de åbnede. Shuma fik antibiotika, binyrebarkhormon og Canikur over ved dyrlægen og fik antibiotika, canikur og skånekost med hjem. Det har hun så levet af siden mandag. Det er først i dag (torsdag) at hun har været frisk til at finde legetøj frem og lege med. Så nu håber jeg virkelig at det går fremad, for det har virkelig været hårdt ved hende og ved mig! Det er godt nok ikke rart at se sin hund være så afkræftet. Blackie havde nogle dage hvor hun kastede op og til sidst med blod i, så hun måtte også lige forbi dyrlægen! Det var dog ikke noget alvorligt og hun fik en gang antibiotika og hun har ikke kastet op eller noget siden onsdag. Krydser fingere for at det forbliver sådan!