Sider

fredag den 26. august 2011

Der er sket så meget siden sidst!

Blackie var i løbet af de sidste par løbetider blevet mere og mere underlig. Både inden, under og efter løbetiden, hvilket var utrolig frustrerende for både hende og os. Hun var falsk drægtig så det sagde spar to og var begyndt at blive bange for de mest underlige ting. Jeg besluttede at tage den med dyrlægen, da jeg alligevel skulle have dem vaccineret. Han forslog at vi prøvede lykkepiller til hende, da Zylkéne ikke virkede på hende. Der gik en uge og så var jeg ved dyrlæge igen. Det fungerede ikke, hendes tilstand var den samme og hun var begyndt at gå og klapre tænder, efter hun var begyndt på pillerne. Vi fik en god snak om sterilisation og besluttede at en måned senere skulle det være. Lørdagen inden var vi i Maxi Zoo og der havde de en konkurrence om Århus klogeste hund. De skulle løse et Nina Ottosson spil på tid og den hurtigste ville så vinde. Dagen efter fik vi af vide, at Blackie var blevet nr. 3 og have vundet et spil. Perfekt tænkte jeg, for så kunne hovedet jo blive brugt, nu hvor hun ikke måtte være aktiv i de næste dag.
Så blev det mandag og Blackie skulle opereres. Jeg havde aftalt med dyrlægen at hun først blev afleveret lige inden, og at hun skulle falde i søvn ved os. Blackie er normalt ikke glad for at skulle til dyrlægen og vi havde derfor taget Shuma med som støtte. Blackie blev bedøvet og faldt stille i søvn, i mellemtiden kiggede dyrlægen som skulle operere hende ind af døren og den eneste hund han kunne få øje på, var Shuma og han så meget undrende ud over at hun ikke var mere træt, efter bedøvelsen, Vi grinede og pegede på Blackie og så grinte han også. 
3 timer senere kunne vi hente en noget sløv hund. Alt var gået godt og hun skulle nu bare holdes i ro.
Hun var virkelig rolig og gad næsten ikke rejse sig for at spise og jeg var sikker på at der nu var noget galt. Jeg ringede til dyrlægen og tog derover. Blackie kvikkede op med det samme vi kom derover og dyrlægen tjekkede hende igennem og kunne intet finde på hende. Såret var simpelthen så fint og jeg var noget overrasket over at det kunne holde og se så fint ud, i det at hun var blevet limet sammen. Vi snakkede lidt frem og tilbage og dyrlægen tog "bodystocken" af hende. Blackie rystede sig og svupti, så var hun gode gamle Blackie igen. Pyhhh det var bare dragten der havde lagt en dæmper på hende.
Shuma har været til stævne i Horsens d. 13-14 august hvor hun vandt AG1 og blev nr. 3 i AGÅben. Hun var simpelthen så sej. Nogle dage efter vandt hun en fin præmie fra BestFriends i en foto regnvejrs konkurrence. Jeg har sådan nogle skønne hunde. 
I mellemtiden er der også flyttet en hund mere ind hos mine forældre. Må jeg præsentere:
Hun er hel søster til Zenta som mine forældre i forvejen har, men de er dog ikke fra samme kuld. Bonny er ca. et år ældre. Hun er en tøs der har sin egen mening om tingene og hun skal nok få opdraget mine forældre godt ;-)