Sider

mandag den 16. maj 2011

Slutningen på en ting, er starten på noget andet!

Ih hvor skal jeg blive bedre til at blogge!
Vi har i weekenden været i Harlev til agility stævne. Første løb var SP1 med Shuma, og jeg syntes at banen var svær og havde på forhånd accepteret en disk, måske derfor jeg var så rolig ;o) Men sådan gik det ikke! Shuma løb fejlfrit og vandt hendes første officielle klasse. Hold da op, hvor var jeg glad! Videoen ses nedenunder.
Resten af dagen havde Shuma nogle pæne løb, men med den føre hun havde med, gav det ikke nogle resultater, da jeg ikke havde taget hjernen med :(

Blackie var fejlfri i SPÅben og blev nr. 4 og i AGÅben fandt vi vist aldrig rigtig hinanden. Hendes klasse 3 løb bar præg af, at hun virkelig kæmpede med at komme over springene og rev et par pinde og væltede hele dobbelt springet i det sidste løb, hvor efter jeg løb ud med hende, da jeg følte at det kun var for min skyld, at vi løb rundt derinde.

Dermed kommer vi til overskriften!
Allerede i efteråret begyndte Blackie at "klikke" på springene, når hun løb KL3 og øvet. Jeg var meget opmærksom på hende, da det overhovedet ikke ligner hende at klikke på overlæggerene, men der var ikke nogle at finde på hende. Jeg besluttede at se tiden an, og tage tingene fra gang til gang.
Da vi nåede til årsskiftet blev Blackie mål for 2011, at hun skulle ned i senior, når hun fyldte 7 år, hvis hun fortsatte med at have problemer. Jeg tilmeldte hende KL3 og de åbne på Vilhelmsborg, da jeg ville se hvordan og hvorledes det nu gik og hun fyldte først 7 år i april. Hun klarede sig fint derude, men var noget mere træt i dagene efter, end hun normalt er. Jeg tilmeldte hende det samme i Harlev, og havde besluttet inden, at det blev det sidste "almindelige" stævne hun kom til, uanset resultaterne, og hold op hvor er jeg glad for den beslutning og føler at det er det rette jeg har gjort for min lille labbedelle. Samtidigt er jeg også utrolig glad for at man i tidernes morgen har lavet senior klasserne, for Blackie elsker at løbe agility og jeg er sikker på at hun kommer til at nyde, at hun kan komme til at løbe mange år endnu, på en højde hun ikke skal kæmpe så meget med. Så slut med KL3 og goddag til senior.
Jeg vil i gang med løbefelter til Blackie, så hvis der er nogen der sidder med en god metode de kan anbefale, så sig endelig til :-)




Mens vi er lidt inde på målene for 2011, vil jeg lige opsummere hvor langt Shuma er med hendes mål.
  • Rykke op i KL2 i DcH - Da jeg lavede målene havde jeg planlagt at komme til en del flere DcH stævner, end jeg ender med at komme til. Så nu må vi se. Status pt. er 2 pinde i SP og en enkelt i AG
  • Ingen tyvstarter - Dem har vi heldigvis heller ikke set nogen af, endnu ;-)
  • Bruge tid på hendes felter til konkurrence, så hendes fine felter bliver bibeholdt
  • Få en enkelt pind i AG1 og en i SP1 i DKK regi - Det må weekenden vise om det bliver nået, da det nok er det eneste DKK stævne vi kommer til, hvis ikke, så er det godt, at der forhåbentlig er mange år tilbage i hende, så vi når det nok